myMerch.se

- ETABLERAdes 2017 -

VAD ÄR MYMERCH

Vi är företaget som producerar specialbeställd merchandise till alla typer av kunder, det mesta in-house. Vi tar fram flera olika typer av produkter efter dina önskemål. Har du en grym idé eller design? Kanske ett nytt klädmärke som du vill lansera, men känner att utmaningen är för krävande? Det är där vi kommer in i bilden. Vi hjälper dig att producera samt färdigställa den idén.

När vi startade 2017 började vi småskaligt. Till en början beställde vi allt färdigtryckt och producerat. Men insåg ganska snabbt att den metoden var totalt förlegad, den var alldeles för långsam och dyr. Därför valde vi att 2018 bygga om hela vår plattform, och idag producerar vi det mesta in-house. 

– Det är myMerch.

SÅ FUNGERAR MYMERCH

Du framför din grundidé eller design till oss och tillsammans jobbar vi fram en unik merchandise eller design. Vi har skapat hundratals unika produkter. Med oss kan du samarbeta oavsett om du är ute efter att trycka en produkt eller flera tusen. För oss finns inga gränser, det spelar ingen roll i vilken storlek eller mängd. Produktionen sker via oss och vi kan till och med lägga upp och administrera din egen webshop. Tillsammans lägger vi grunden och förutsättningarna för dig och din idé. Efter att vi pratat med varandra om upplägg, utseende, budget o.s.v sätter vi omgående igång med produktionen.

-Sjukt enkelt! En helhetslösning.

HUR GÖR MYMERCH

Vi gör i princip allt in-house från vårt kontor och vår produktionsavdelning i Norrbotten, Luleå. Det är det som gör oss lite annorlunda. I stället för att skicka runt produkterna till förädling runt om i landet för, tryck, brodering, sömnad o.s.v, som bara tar tid och kostar pengar (och faktiskt inte är så miljövänligt). Vi gör istället det mesta direkt på plats. Tillsammans med våra leverantörer blir utbudet på produkter näst intill oändligt och vi kan självklart skräddarsy alla produkter efter dina önskemål. Med personlig kontakt och högsta kvalité kan vi stolt stå bakom allt vi producerar.

– Vi investerar i dig, när du investerar i oss.
Stäng meny